Biertafelsets

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, daarom blijven wij de kwaliteit verbeteren.  Het onderstel van de biertafelset en de houten klossen zijn met bout en moer bevestigd. Hierdoor kan het niet van het hout los raken. De moertjes zijn verzonken in het hout, zodat ze andere tafels niet beschadigen tijdens het opstapelen.

Kenmerken van de biertafelset

De bierbank is 2,20m lang, in diverse breedtes verkijgbaar en wordt geleverd inclusief twee banken. Alles is opklapbaar en gemakkelijk op te bergen. Het tafelblad is 30 mm dik, heeft een blanke kleur en is twee keer gelakt. De bank is tevens 30mm dik en 25 cm breed.

Het beslag is warm gewalst, heeft een hoeklijn 30 * 30 * 3 mm zware kwaliteit en is verzinkt. De stapelbalken (3 stuks) zijn door en door met speciale slotbouten bevestigd. De middelste is belangrijk om scheuren en rond staan van de tafel te voorkomen.

Het onderstel is gemaakt van sterk hoekstaal 30 x 30 x 3mm en heeft de kleur groen ge-poedercoat. De bevestigingklip is een zware klip met een zware veer, waardoor onderstel niet kan inklappen zonder dat de ontgrendelinsheldel wordt bediend.