Inklapbare biertafel kopen bij biertafel groothandel

inklapbare biertafelEen belangrijke eigenschap van een biertafel is dat de onderstellen inklapbaar zijn. Hierdoor is een biertafel set compact en gemakkelijk op te ruimen en te verplaatsen.

De inklapbare biertafel is in meerdere formaten bij biertafel.nl te verkrijgen.

De smallere biertafel is ideaal voor een feestje om met veel mensen gezellig aan te zitten of te gebruiken als buffettafel. Wilt u aan de tafel eten, kies dan voor een breder formaat. De tafels kunnen ook prima dienen om aan te werken of knutselen.
Naast de traditionele biertafels met ijzeren / metalen onderstellen hebben we ook biertafels met inklapbare houten onderstellen in het assortiment.

Voor het vervoeren van meerdere inklapbare biertafels tegelijk verkopen we degelijke transportkarren. Ook kunt u bij ons terecht voor doppen ter bescherming van de ondervloer. Een andere accessoire die we veel verkopen is de verhoogpoten set waarmee de inklapbare biertafel verhoogd kan worden tot een statafel.

De professionele biertafels zijn van brouwerijkwaliteit.

Onderscheidend zijn de onderstellen van warmgewalst ijzer en de bredere onderstellen onder de brede tafels. Hierdoor staat de biertafel stevig op zijn poten. Daarnaast zijn de stapelblokken onder het tafelblad en de bank met bouten bevestigd. Unieke zware kwaliteit voor een concurrerende prijs.
Op de traditionele inklapbare biertafels zitten drie lagen milieuvriendelijke lak. De houten biertafels zijn gebeitst waardoor ze beter bestand zijn tegen weersinvloeden.

Veilig Betalen

Waarom Wij?

Like ons Facebook

Verzenden LET OP!

Verzenden is mogelijk vanaf 3 sets

Levering van onze biertafels gebeurt op een pallet om beschadigingen te voorkomen.
Los in een busje is niet mogelijk omdat er dan veel beschadigingen ontstaan.