Biertafel.nl, de biertafel groothandel

Biertafel groothandel in Lelystad

biertafel.nl is al sinds 2003 actief als biertafel groothandel. Wat klein begon met af en toe de verkoop van een losse biertafel set is nu uitgegroeid tot biertafel groothandel waar wekelijks volle pallets de deur uit gaan. De jarenlange ervaring en het goede contact met onze leverancier leidden er toe dat de kwaliteit van de biertafels steeds door ontwikkelde. Biertafel.nl staat voor zware, stevige kwaliteit van zowel de bladen als de onderstellen.

biertafel groothandel

Professionele biertafel set kopen bij onze biertafel groothandel

Klanten die graag een professionele biertafel set van brouwerijkwaliteit kopen weten onze biertafel groothandel daarom goed te vinden en komen terug voor herhalingsaankopen. Onze klanten zijn onder meer de evenementenbranche, horeca, verhuurbedrijven, sportbedrijven, scouting verenigingen, natuurterreinen, cateraars, dorpsverenigingen, scholen, campings, vakantieparken en recreatieterreinen. Natuurlijk kunnen particulieren ook een biertafel.nl aanschaffen.

Doordat we een biertafel groothandel zijn, hebben we alle producten veelal ruim op voorraad en anders zijn ze door ons snel bestelbaar. Ook zijn bij grotere afnames specifieke wensen qua kleur en formaat bespreekbaar.

Biertafel.nl
Pijlstaartweg 17
8218 NG Lelystad
Tel: 06 – 42 20 61 75
info@biertafel.nl
www.biertafel.nl

Veilig Betalen

Waarom Wij?

Like ons Facebook

Verzenden LET OP!

Verzenden is mogelijk vanaf 3 sets

Levering van onze biertafels gebeurt op een pallet om beschadigingen te voorkomen.
Los in een busje is niet mogelijk omdat er dan veel beschadigingen ontstaan.